Diensten

VSD administratie en advies B.V. verwerkt uw complete aangeleverde administratie, die zowel op papier als digitaal kan worden aangeleverd. U kunt bij ons terecht voor uw maand- en/of kwartaalboekhoudingen, aangiftes omzetbelastging en/of ICP, jaarrekeningen, aangiftes inkomsten- of vennootschapsbelasting, aangiftes schenk- en erfbelasting en fiscale adviezen.

Wij zijn bekend met diverse software pakketten voor het verwerken van uw administratie.

Loonadministraties worden uitbesteed, maar wij vormen hierbij wel uw aanspreekpunt.
Op deze manier heeft u één contactpersoon, waarbij u altijd met al uw administratieve- en fiscale vraagstukken terecht kunt.

Voor advies op maat kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina of per telefoon.

Wij zijn aangesloten bij:

  • NOAB: Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen
    Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers. Aangesloten leden staan zzp’ers en mkb’ers op een deskundige en vertrouwelijke wijze bij.
  • RB: Register Belastingadviseurs
    Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Een RB heeft een minimale opleiding op hbo-/wo-niveau en beschikt, naast een ruime basiskennis, over verdiepte fiscale kennis. Een RB houdt zijn kennis jaarlijks op peil door ten minste 40 Permanente Educatiepunten te behalen.

Dit houdt in dat VSD voldoet aan de eisen die het NOAB-kwaliteitskeurmerk en het Register Belastingadviseurs (RB) met zich meebrengen en dat wij ons richten op kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.